14 Övrigt skolrelaterat

Studentmössa HJÄLP!

2017-05-08 17:17 #0 av: Dvärgis1234

Hej, kanske inte rätt forum men vi testar här. Min studenthatt är för liten och dvs väldigt mycket, hur det blev så vet jag inte efter som den "proffsiga" hjälpen ifrån företaget angav att jag skulle ha en viss storlek och det blev fel.

Jag hinner inte få tbx min studenthatt i tid om jag skickar den på töjning.

VART kan jag vända mig för att töja den i gbg?

Anmäl
2017-05-08 21:46 #1 av: leemland

I en hattbutik kan du oftast köpa studentmössor också .  Hade vänner i klassen som gick till en hattbutik och köpte sin studentmössa. Glad Men du bör ju göra det så fort som möjligt ! 

Har du hört av dig till företaget du köpte mössan från och sagt till? 

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/

Anmäl
2017-05-09 14:56 #2 av: alxgrepe

Hej! Om du beställde studentmössan från ABC-Gruppen så har det företaget  storleksgaranti på sina mössor! I så fall, ring dem och så hjälper de dig att antingen töja ut mössan, eller om det inte går så får du en helt ny utan kostnad. 

Berätta när du tar studenten så kommer de nog kunna hjälpa dig om du inte tar studenten  nu alldeles alldeles snart. Skrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.